autopoetsbedrijf amsterdam

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je BMW vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Wij polijsten je audi net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Het weer doet je bolide weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook best onbetwistbaar, maar geen probleem, wij brengen die fraaie gloed weer terug. Voor het mooiste uitkomst zullen we de laklaag weer als van ouds maken. Onze medewerkers zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze website.
In volle pas komen bekende op je af om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest willekeurige ogenblikken kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die vlekjes maken de kleur eveneens futloos, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een stralende heilige koe te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer compleet verdwenen. En vanzelf sprekend die kleur, compleet opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een auto? Dat je een magazine aan het doornemen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Dit krijg je voor elkaar met glascoating en dit is wat wij ook doen, dus jouw bolide kan net zo cool worden. Nano-coating is een transparante laag die over de lak is vastgehecht, door dit blijft je auto meerdere jaren extra beschermd. Voordat de nano-coating kan worden gepoetst behoort de auto een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel op aan te kunnen brengen. Na deze glas-coating valt het vuil en nattigheid er probleemloos van af, je heilige koe blijft spik en span.

Plus de binnenzijde van je heilige koe kunnen we compleet reinigen zodat je weer met een lekker gevoel de heilige koe in stapt. Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Na een afzienbare tijd in de bolide te hebben gereden is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu in een vieze omgeving zitten. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Onwijs veel liefhebbers vinden een nieuw gekochte Mercedes aangenaam ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij maskeren de vervelende geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer plezierig geurt.

Om je vierwieler compleet van buiten en binnenkant brandschoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je oom. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze site voor meer voorlichtingen.

Is het beschamend als jij de deur opent? Laat je Mercedes door ons poetsen. Iets dat je Kia kleurloos doet lijken komt door hagel, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Na veel buiten te hebben gestaan is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, wij geven die verrukkelijke glans weer terug. De laklaag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Onze mensen zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste autowax en geven de grootste zorg aan je bolide. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af met de vraag of je een nieuwe vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, zit je zalig in de auto op weg naar huis en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Een hele bos krasjes in je lak die je liever niet ziet. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om van al die beschadigingen in je Toyota af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutels, een paar boomtakken of grind weer Lees meer compleet verdwenen. En vanzelf sprekend die kleur, honderd procent opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een auto? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de gelakte laag. Met onze nano-coating service gaat ook jouw Mazda er net zo uit zien, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glascoating is een transparante laag die over de autolak is aangebracht, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Wat nodig is, is dat de auto eerst helemaal gepolijst moet zijn anders wilt het middel niet blijven zitten. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een blinkende auto wordt gezien.

Je bolide interieur laten reinigen zodat deze er weer spik en span uitziet? Leren zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo schoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Als je de bolide al een geruime tijd hebt is deze minder fatsoenlijk als dat je zal willen. Als je je zoon een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. En weet je nog hoe lekker het interieur rook toen je je Honda net bij de dealer had opgehaald? Alle nieuwe geuren die het auto interieur rijk is pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je bestelwagen van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Bovendien kan je zelf kiezen om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een taxibedrijf. Nadat je jouw auto brandschoon kan komen ophalen weten wij het enorm te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je opa wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Report this wiki page